Oyun Hakkında Bilgi:

Oyun Türü: Yarış
Oyun Hakkında Kısaca:  2010 yılında yayınlanan Hot Pursuit ile benzer bir yeni NFS oyunu: Rivals!
Yeni oyunda oynanış bakımından zorluk yaşamayacağız. Hava durumu dinamik yapılmış, yani yağmurlu başladığınız bir yarışta henüz yarışıyorken güneş açabiliyor. Oynanış kolay tutulmakla birlikte grafiksel iyileştirmeler gözle görülür. Hikaye bakımından oyun olmamış! Yani herhangi bir elle tutulur hikaye yok(Most Wanteddaki gibi bir hikaye yok mesela) Bu oyun için büyük eksiklik olmuş.
Uzun yıllardır NFS de göremediğimiz Ferrari markası Rivals’da tekrar karşımıza çıkıyor. Ferrari sürmenin tadını yeniden yaşayacağız. İki farklı kariyer modu açabileceğiz, istersek polis olup suçlu kovalayacağız ve alanımızda uzlaşmaya çalışacağız, istersek amansız bir suçlu olup ortalığı tozu dumana katacağız. Polis kariyer modunun tadı çok başka! Öyle sıradan polis araçları beklemeyin. Polis araçları sağlanan 11 farklı özellikle adeta savaş makinalarına dönüşebiliyor ve bu da yarış oyunumuza aksiyon özelliğini de kazandırıyor.
Gelgelelim indirme kısmına ve bilgilerine. Oyun reloaded grubu tarafından tamamen full olarak hatasız bir şekilde cracklendi.

Oyun Çıkış Tarihi: Kasım 2013
Oyun Boyutu: 3 GB – Tek Link
Oyun Sürümü: Reloaded

Oyun içi Görseller:


En Düşük Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows Vista (Service Pack 2) 32-Bit / 7 / 8 (32-64 bit)
İşlemci: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo or AMD 2.8 GHz Athlon X2
RAM: 4 GB
Hard Drive: 30 GB
Graphics Card (AMD): AMD Radeon 3870 512 MB or higher performance
Graphics Card (NVIDIA): NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance
Graphics Card (Intel): Intel HD 4000 Integrated 512 MB or higher performance


Oyun tanıtım videosu:


Gerekenler:

Need For Speed Rivals oyununutek link indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.
İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite
——————————————————————————————-———-——
İndirme Bölümümüz
——————————————————————————————-———-——
——————————————————————————————-———-——

Need For Speed Rivals İndirme & Kurulum Crack

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan “.iso” dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.2- Daha sonra bilgisayarım – Sanal Cd’nize çift tıklayın, Install butonuna tıklayın ve gelen uyarıya evet diyin.
3- Bittikten sonra CRACK atmamız gerekiyor.
4- Crack atmak için sanal cd mize gelip sağ tıklayıp aç dedikten sonra Crack klasörüne girelim.
5- Crack klasörünün içerisindeki dosyaları olduğu gibi kopyalayın ve oyunu kurduğunuz konuma yapıştırın(kurulumda hiç ellemediyseniz yerel disk d de game adlı klasöre kurulum oluyor), karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunumuza girip oynayabiliriz.
Need For Speed Rivals reloaded oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanlar bizzat tarafımızca denenmiş olup oyun çalıştığı görüldükten sonra sitemize eklenmiştir, diğer tüm oyunlar gibi.. Yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
Yorum bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yazınız

 
Yukarı