Blog Ekle - Blog Tanit


Sitemizin Sağ altında , Blog Sayfanızın reklamının yer almasınız istermisiniz ?

sitekodu.com , Blogunuzu ücretsiz tanıtıyor , sizde blogunuzu ekleyin sizde blogunuzu başkalarına tanıtma fırsatına sahip olun..

Sayfamızın sağ altında 125x60 lik alanda , banner , yazı vs.. ile blogger blogunuzu tanitabilirsiniz..


Blogumu Nasıl Eklerim ?

  • Blogger blogunuzu eklemek için ;
  • Öncelikle , Blogger blogunuzda bizi tanıtan bir yazı yazmak ve yazınızın sonuna http://www.sitekodu.com/ adresini içeren bir link vermek..
  • Yazınızı yayınladıktan sonra , Iletişim'e girerek yada mobilika@gmail.com adresinden bize , 468x60 logo/yazı resminizi ve bizi tanıtan yazınızın linkini göndermek gerekiyor..
  • Yapmanız gereken bu kadar..


Blogum Ne zaman Eklenir ?

  • Üstte yer alan koşulları uyguladıktan sonra , Size atacağımız cevapta tarih ile belirtilecektir..Yoğunluğa göre süre değişebilir ,( Blogunuz eklendiğinde mail ile haber verilecektir )

Ne kadar süre Blogumun reklamını yapabilirim ?
  • Blogunuz 5 gün süre ile , sayfalarımızın sağ altında kalır , 5 gün sonra yerini başka bir bloga devreder...Bu 5 günlük süre zarfında Blogunuza ziyaretçi çekebilirsiniz..



 Reklamın iyisi kötüsü olmazmış diyen blogger kullanıcıları için ideal bir yöntem olan bu reklam alanını sizde kullanabilirsiniz..


1 yorum:

  1. Güvenli alış veriş için, indirimli ürünleri bulabileceğiniz e-ticaret sitesi www.alldinalldinn.tr.gg hizmete girmiştir.
    Bereketli alışverişler dileriz.
    ALDIN! ALDIN! Bu fırsatı kaçırma.

    YanıtlaSil

Yorum Yazınız

 
Yukarı